در این گزارش نقد سریال «آچمز» به کارگردانی مهرداد خوشبخت را میخوانید.
به گزارش آیفیلم به نقل از خبرگزاری تسنیم، چرا «آچمز» را بسیاری از منتقدین و کارشناسان یک کمدی ناموفق تکراری میدانند؟ چون یادآور ملودرامهای سطحی هندی است. هرچند از فضاسازی کمتر تکراری بهرهمند است اما از منظر داستان و سوژه مخاطب را به یاد آن دوقلوهای از هم جدا که در انتها به هم میرسند میاندازد.
واقعاً در این روزگار، کارگردان ما نمیتواند با ماجراهای عاشقانه، کودکی و زندگی شخصیت نه چندان نرمال مصیب برای مخاطب، جذاب باشد و تماشاگر را همپای قهرمانهای آن وارد پیچ و خم رخدادها و حوادث «آچمز» نمیکند.
«آچمز» در واقع یک شبه ملودرام هندی است که پیشتر و بارها نمونههای آن در جهان، سینمای ایران و تلویزیون ساخته شده است. شاید قریب به هزار فیلمِ هندی، آمریکایی، ترکی و عربی با مضمون دوقلوهای از هم جدا که در پایان به هم میرسند را شاهد بودهایم.
بیشتر بخوانید:
گرچه به لحاظ ساخت، «آچمز» کمتر دچار مشکل ساختاری است و حتی در سرگرمسازی مخاطب در اوضاعِ بد سریالسازی تلویزیون نسبت به بقیه سریالها موفقتر است اما هیچچیزِ جدید و مناسبی برای مخاطبان خود ندارد.
سریال «آچمز» مهرداد خوشبخت با بازی هنرمندانی مثل «هومن برقنورد» و «امیرحسین رستمی» که در هر سریال و فیلمسینمایی که حضور داشتهاند لحظاتِ مفرح و تأثیرگذاری را برای مخاطبین رقمزدهاند. اما این بار بازیگرانِ سریال «آچمز»، خودشان را تکرار کردند. به جای ایجاد لحظهها و صحنههای طنز و کمدی، از بازیهای تکراری خود و دیگران در چارچوب تمسخر و هجو بهره بردند. به همین دلیل است که اعتقاد داریم سریال «آچمز» چندان به توفیق نرسید.
ه خ / ص گ